PONEDJELJAK U 18:20

NAŠA SRPSKA: Najvažnije informacije iz privrede, kulture i turizma

  • Извор: АТВ
  • 11.04.2022. 14:00

Svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta u emisiji 'Naša Srpska' pogledajte aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje. Prirodne ljepote, običaji, interesantne priče naših dopisnika, kao i gostovanja istaknutih sagovornika iz svih oblasti društvenog života, otkriće vam nešto više o Srpskoj i približiti šta se sve dešava u njenim gradovima i regijama.

'Željeznice Republike Srpske' imaju cilj da unaprijede sigurnost na pružnim prelazima, te u skladu s tim počinju i niz preventivnih aktivnosti. Oko 380 kilometara pruge kroz cijelu Srpsku nažalost mjesto je čestih nezgoda, a uglavnom zbog nepažnje učesnika u saobraćaju.

U Opštini Sokolac aktivno se radi na unapređenju snabdjevanja vode sa kojom se bore već dugi niz godina. U planu je projekat realizacije postrojenja za prečišćavanje vode iz starog 'Vodovoda'.

Sa juga nam stižu informacije, kako se Trebinje priprema za predstojeće praznike, te šta je sve ove godine u ponudi tokom ljetnje sezone.

Razgovaramo sa članovima planinarskog društva 'Majevica' koji su proljećno vrijeme dočekali spremni za nove pobjede.

Posjetili smo i Muzičku školu 'Vojin Komadina' iz Zvornika, gdje mladi virtuozi godinama osvajaju značajne nagrade i priznanja za svoj talenat, ali i uporan rad.

Za kraj donosimo utiske sa promocije knjige 'Bonaca sna', splićanke Ljubice Rogulj.

Emisija 'Naša Srpska' svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок