PONEDJELJAK U 18:20

NAŠA SRPSKA: Priče iz svih krajeva Srpske

  • Извор: АТВ
  • 08.08.2022. 13:30

Svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta u emisiji 'Naša Srpska' pogledajte aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje. Prirodne ljepote, običaji, interesantne priče naših dopisnika, kao i gostovanja istaknutih sagovornika iz svih oblasti društvenog života, otkriće vam nešto više o Srpskoj i približiti šta se sve dešava u njenim gradovima i regijama.

Razgovaramo sa vrijednim i hrabrim vatrogascima iz Doboja. Ovog ljeta imaju pune ruke posla, rade bez slobodnog dana, jer je nažalost sve više je intervencija.

Iz Doboja donosimo priču i o Svjetskoj nedjelji dojenja. Ovogodišnja tema je bila "Korak naprijed za dojenje, edukujte se i podržite". Cilj je promocija dojenja u svrhu poboljšanja zdravlja.

Vodimo vas u Sokolac gdje je, povodom Dan Opštine i Krsne slave, na Ilindan upriličen bogat kulturni program, izložbe fotografija, dodjele nagrada najistaknutijim pojedinicma, ustanovama i preduzećima. Ilindan je proslavljen i uz bogosluženja i praznične litije i liturgije.

Za kraj emisije putujemo na Romaniju da vas upoznamo sa koscima u Džimrijama kod Han Pijeska. Kosidba je muški posao, neophodan u seoskom domaćinstvu ali je i važan dio tradicije. 


Emisija 'Naša Srpska' svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?