PONEDJELJAK U 18:20

NAŠA SRPSKA: Putovanje kroz Srpsku

  • Извор: АТВ
  • 29.08.2022. 13:00

Razgovaramo o drugoj po redu investicionoj konferenciji 'Invest Srpska 2022' koja će biti održana od 5. do 7. septembra u Prijedoru u organizaciji Investiciono-razvojne banke Republike Srpske. Eminentni stručnjaci iz deset zemalja pokušaće da daju odgovore na neka od gorućih pitanja u domaćoj ekonomiji i uticaju svjetskih dešavanja na privredu Republike Srpske.

Bolnica 'Srbija' u Istočnom Sarajevu dobila je zahvaljujući Vladi Republike Srpske savremeni aparat, koji će pomoći prije svega oboljelim od kamena u bubregu i jetri, tako da od sada građani istoka i juga Srspke zbog takvih pregleda i zahvate neće morati putovati u Banjaluku ili Tuzlu.

Donosimo priču o humanom, ali i hrabrom Zoranu Radetiću, pripadniku Jedinice Žandarmerije MUP-a Republike Srpske, koji je krenuo na put od 550 kilometara, biciklom, uz blagoslov sveštenstva, do manastira Ostrog. Na put je, kaže hodočasnik, krenuo kako bi se pomolio za svoje i zdravlje njegove porodice, kolega, ali na prvom mjestu za mališane oboljele od karcinoma i žene, članice Udruženja ‘Iskra’. Hodočašće će završiti pričešćem na Ostogu, a potom se zaputiti u rodnu kuću Svetog Vasilija Ostroškog.

Vodimo vas na 24. ‘Susrete mladih’, održane prošle sedmice u Trebinju. Pored uživanja i druženja, učestovali su u mnogobrojnim radionicama.

Očekuje vas još priča iz svih krajeva Srpske.

Emisija 'Naša Srpska', ponedjeljak u 18 časova i 20 minuta.

Тагови:
  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:43 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:50 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:55 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена