Од 5. фебруара

Нове сезоне емисија у домаћој продукцији: Нови формати за почетак сезоне!

  • Извор: АТВ
  • 05.02.2024. 13:20

Од данас, 5. фебруара, на програму АТВ-а почињу нове сезоне добро познатих емисија у домаћој продукцији, које ће као и до сада отворити занимљиве приче из свијета политике, економије и привреде, спорта, живота познатих, туризма, те открити приче људи из цијеле Српске.

Понедјељком у 18 часова и 20 минута вас очекују најљепше приче из цијеле Републике Српске у емисији 'Наша Српска' коју уређује и води Јелена Граговац, уторком у истом термину емисија о економији и привреди 'Бизнис клуб', коју уређује и води Кристина Секерез, а од 20 часова и 10 минута емисија 'Досије' која отвара приче о убиствима, ратним злочинима, као и херојима нашег и прошлог времена, те оне 'тешке' теме које новинарским умијећем нађу свој пут до јавности.

Сриједом у 18 часова и 20 минута очекује вас емисија 'Народ прича' под уредничком и водитељском палицом Биљане Стокић, која кроз разговор са народом гради приче о животу и домовини из свих крајева Српске. У 20 часова сриједом очекује вас политички ток шоу 'Имате ријеч са Милијаном Кос', у којем главна и одговорна уредница информативног програма отвара најактуелније теме са еминентним саговорницима са политичко-јавне сцене.

Петком у 18 часова и 20 минута доносимо емисију 'Енерго клуб', коју уређује Бојан Носовић, а води Кристина Секерез о актуелностима из свијета енергетике, а од 20 часова и 10 минута вас очекује динамична политичко-дебатна емисија 'Прича се...', коју уређује и води Давор Станковић, а отвара актуелне теме и догађаје који су обиљежили седмицу.

Од четвртка у програму АТВ-а гледаоце очекује нови формат – 'Олимпијска зима' и донијеће занимљиве приче са Јахорине и на посебан начин обиљежити 40 година од Олимијских игара. Од идућег четвртка у 20 часова очекују вас и нови, увијек занимљиви разговори 'Тет-а-Тет са Татјаном Трнинић', док вас узанимљив и другачији преглед седмице уз Татјану Трнинић и Милијану Кос у емсији 'На тапету' очекује од наредне суботе у 20 часова, а ускоро стижу и нове приче са спортских терена 'На ивици терена', уредника и водитеља Андреја Кнежевића и Ивана Драгичевића, а онда и занимљива гастрономска путовања глумца и кувара Лазара Петровића.

Не мијењате канал, и не пропустите и јутарњи програм 'АТВ Јутро' радним даном од 7 часова и викендом од 8 часова и 30 минута, поподневни магазин 'Центар дана' радним даном од 16 часова и 50 минта, 'Централне вијести' и од понедјељка до суботе у 19 часова, 'Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем' недјељом у 19 часова, као и Вечерње вијести од уторка до петка у 22 часа и 10 минута.

Пратите нас и путем Вибера

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Документарни програм (Р)

    'Документарни програм (Р)