ATV

АТВ јутро

Понедјељак у 6:55 - Нови јутарњи програм ‘АТВ Јутро’

 • Извор: АТВ
 • 07.10.2023. 15:35

Нови јутарњи програм наше медијске куће, како смо и најавили, представивши понедјељак свој нови лого, програмски идентитет и повратак на ћирилично писмо, почиње у понедјељак, и биће увертира за нову програмску шему, у којој вас очекује много новитета. ‘АТВ Јутро’, које ће уређивати и водити, наше познато ТВ лице, водитељка и уредница, Драгана Божић, биће сјајан избор за почетак дана!

Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута, очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета, интересантни гости и саговорници који ће коментарисати теме из свих области живота, те преглед дневних дешавања, и приче из цијеле Републике Српске. У фокус ћемо стављати приче, не само о актуелним дешавањима, него и о човјеку и његовим проблемима и интересовањима, односно, све оне теме које га занимају, с циљем да гледаоце информишемо, пружимо им мноштво нових и корисних информација, а на крају их и забавимо.

Јутарњи програм отвара и новоопремљени студио, који ће изгледати модерно, пратећи стандарде регионалних и свјетских ТВ станица.

Жељно очекујемо почетак - не мијењате канал и разбудите се са нама у понедјељак од 6 часова и 55 минута. Остатак седмице ће већ бити ствар најбољег избора за почетак дана.

Пратите нас и путем Вибера

 • 12:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 12:55 Емисија: На ивици терена (Р)

  Упознаћемо вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста.

 • 13:25 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

  Путописна авантура са потписом Бањалучанина Роберта Дацешина.

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 14:00 Серија: Превртљиво срце (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 14:50 Серија: Истине и лажи (Р)

  Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.