Новинар Танјуга за Досије

Јевтић: Непроналазак Данкиног тијела буди сумњу

  • Извор: АТВ
  • 10.04.2024. 07:35

Случај двогодишње Данке Илић шокирао је регион. Када је дјевојчица нестала нико није могао ни слутити колико се монструозно дјело крије иза њеног нестанка. За њеним тијелом се још трага.

Новинар Танјуга Дарко Јевтић рекао је за Досије да је фокус претраге пребачен на село Злот због тога што је један од осумњичених за ово убиство из тог села.

"Он је и признао све што је урадио, али се касније испоставило да су му у свему томе помогли отац и брат, односно да су му помагали касније да се ријеши тијела", рекао је Јевтић.

У ком случају се потрага за тијелом мале Данке може обуставити?

У ком случају се потрага за тијелом мале Данке може обуставити?

Јевтић је истакао да је управо због тога фокус претраге у самом селу, али и у околини.

"Иза мене негдје видите и тај Лазарев кањон, ту је и Лазарева пећина, много мјеста гдје тијело може да се сакрије, много рупа којих има изнад саме пећине, како су нам мјештани говорили и гдје једноставно може да се сакрије тијело и то је врло тешко претражити и то је обиман посао који ће сигурно трајати", рекао је Јевтић.

Јевтић истиче да никоме није јасно и сви се питају, како мјештани, тако и новинари који прате ову ситуацију, како је могуће да двојица људи за које постоје докази за убиство, а један од њих је признао шта је урадио тачно, на крају неће да открију гдје је сакривено тијело.

"То је некако нешто што свима буди сумњу у све ово што се дешава, али опет, људи који су урадили ово што су урадили никако не могу да се сматрају нормалним особама и да од њих очекујете било шта нормално да кажу и током истраге", рекао је Јевтић.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:43 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:50 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:55 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.