НЕДЈЕЉА У 19

НОВОГОДИШЊЕ ЦЕНТРАЛНЕ ВИЈЕСТИ: Ауфвидерзен свему лошем!

  • Извор: АТВ
  • 30.12.2023. 09:29

Само да неуставних туриста у наредној не буде више! Ауфвидерзен хер Шмит и далеко ти лепа кућа! Да не буде оптужница. Суђења. Ратова. Сукоба. Да нам буде више рађања. Смијеха. Поноса. И да нам наредна, изборна, буде без мрље и много прелетача. Да нам Нова 2024. буде боља!

Своде се рачуни, а неки су се у њима запетљали – ми смо своје ове године извели на чистац. И даље под санкцијама, за прекоокеанске другаре застрашени и утишани, за друге најгласнији. Вратили смо се нашој ћирилици, засијали новим логотипом, остали вјерни и аутентични, програм обигатили новим форматима у домаћој продукцији и тако тврдоглаво другачији одличили да вас обрадујемо најинтригантијом рекапитулацијом 2023. године, са посебном напоменом – за оне са највећим прагом хумора.

Ову годину, с нестрпљењем исрпаћајамо, иако је свака незаборавно искуство, но жеља за новим је ипак неиздржива. И то посебно нама, увијек пркосним у свему, а највише у шали. Преглед пребурне 2023. године изнијеће хероине наше медијске куће, Милијана Кос и Татјана Трнинић, и напомињу – свака сличност са стварним ликовима и догађајима је случајна. А и ако вам се учини да није – све је то у корист најбоље забаве за коју смо увијек спремни.

Берићета. Здравља. Љубави. Јединствености.

Ауфвидерзен свему лошем - нека Нова буде побједничка, због вас! Не мијењајете термин – 'Новогодишње Централне вијести' су у недјељу тачно у 19 часова.


Пратите нас и путем Вибера