DANAS U 16 ČASOVA

NOVOGODIŠNJI CENTAR DANA: Najbolje popodnevno slavlje

  • Извор: АТВ
  • 31.12.2021. 12:44

Bili smo sa vama svakog radnog dana od 17 časova i sa zanimljivim i aktuelnim pričama uljepšavali svako vaše popodne. Bilo je u tom popodnevu mnogo smijeha, zabave, korisnih informacija, priča iz svih krajeva Srpske i regiona, a naša zabavna redakcija potrudila se da dobijete i zanimljive priče iz cijelog svijeta, na dlanu. Sa vama smo svakog dana rasli, dobijali više snage i elana da stvaramo priče koje vas zanimaju, da u našem studiju ugostimo vaše komšije, poznanike, neobične ljude sa obično-neobičnim pričama, da vam donesemo priče poznatih regionalnih glumačkih i muzičkih zvijezda, da ispratimo sve važne kulturne i sportske događaje i da vam svaki dan podarimo dobro raspoloženje i zabavu.

Danas, kada ispraćamo više tešku nego laku, 2021. godinu, želimo da vam podarimo dobro druženje, velike i lijepe želje, i da vas usrećimo paletom vrijednih poklona. Želimo da vaša i naša naredna godina bude bolja, zdravija, satkana od lijepih događaja i još ljepših priča, da nam svaki zajednički dan bude istinski pozitivna avantura, a da sve ono ružno i teško što donosi svaka godina, zajedno prebrodimo uz sjajno raspoloženje i da svakoga dana postajemo jači.

Pozivamo vas da i danas od 16 časova budete dio našeg novogodišnjeg 'Centra dana'. U centar lijepih želja, veselja, radosti i osmijeha vode vas Dragana Božić i Milica Nogo i ekipa zabavnog programa ATV-a. Osim praznične atmosfere, očekuju vas VRIJEDNI POKLONI. Zato od 16 do 19 časova pozovite nas na naš Viber broj, 𝟎𝟔𝟓 - 𝟓𝟒𝟕-𝟏𝟖𝟐, i preko video poziva nam dočarajte kakva je atmosfera u vašim domovima, a zauzvrat stižu POKLONI!

I naši reporteri iz Banjaluke, Bijeljine, Trebinja i Istočnog Sarajeva prenosiće vam atmosferu sa ulica, trgova, restorana, a što je najvažnije i oni su spremili mnoga PRAZNIČNA IZNENAĐENJA.

Želimo vam ono što vi sebi želite – zdravlje, osmijeh, mir i svako dobro. I da i naredene godine zajedno uživamo svakog radnog dana, svakog vašeg i našeg najboljeg popodneva.

Srećne praznike želi vam vaš ATV!