Subota, 31. decembar od 22:00

NOVOGODIŠNJI FILMSKI MARATON: Uplovite u Novu godinu uz najbolju zabavu

  • Извор: АТВ
  • 30.12.2022. 19:00

Za sve one koji novogodišnje praznike vole da provode u toplom domu, sa ukućanima, bogatom trpezom i lijepom prazničnom atmosferom donosimo najbolji filmski program.

Novogodišnji filmski maraton počinjemo uzbudljivom komedijom 'Heartbreakers', urnebesnom avanturom majke i kćerke, Maxsin i Page, koje godinama imaju uspješan biznis plan za ostvarenje svojih snova – one mame bogataše u novčane klopke, tako što ih uvuku u brak, a onda insceniranom preljubom brak raskrinkaju i dobro ga naplate; no jedna 'operacija' će poći po zlu. Ovaj filmski hit dobro će vas nasmijati, a sigurni smo da ćete uživati u glumačkim eskapadama Sigourney Weaver i Jennifer Love Hewitt, kojima tako dobro pristaju Gene Hackman i Ray Liotta.

Nastavljamo nezaboravnim likovima djetinjstva – Asterixom i Obelixsom. Najpoznatiji galski tandem nikada nije iznevjerio kada su smijeh i avantura upitanju, a u filmskom hitu 'Asterix at the Olypics Games', dovešće vas do vrhunca zabave i u fantastični svijet Starog Rima.

Iz komdije prelazimo u akciju koja će vas dobro zagrijati za ostatak novogodišnje večeri – film 'Undisputed III: Redemption' otvoriće vam vrata svijeta zatvorskih borbi u kojima na tron najboljeg borca mora da se vrati ruski zatvorenik Boyka.

Nastavljamo u istom ritmu i donosimo vam još dvije spektakularne akcije 'I Am Vengeance' i nastavak 'I Am Vengeance: Retaliation'. Priča prati sudbonosnu misiju Johna Golda, bivšeg vojnika, koji nemilosrdno 'čisti' neprijatelje kako bi osvetio najboljeg prijatelja, boreći se kroz klupko laži i izdaja.

Udobno se smjestite, okružite se onima koje volite, nazdravite uz omiljeno piće i uživajte u NOVOGODIŠNJEM FILMSKOM MARATONU NA ATV-u!

Subota, 31. decembar od 22 časa.

Srećni praznici!