ATV

НЕДЈЕЉА У 18:20

ПУТУЈ, ПРОБАЈ, ЗАВОЛИ СА ЛАЗАРОМ: Модрича

 • Извор: АТВ
 • 25.11.2023. 16:00

Посавина крије невјероватне приче, традицију, предивну природу и врхунску трпезу, а прави доказ за то је Модрича.

Лазар ће вам открити много тога што о овом мјесту нисте знали – од богате риболовачке традиције, преко модричких пчелара и њихових производа, фарме магараца и коза, па све до Старе цркве у селу Копривница, као и културе и традиције овог краја. Неће изостати ни укусна јела – за то ће се побринути врсни кувари чувеног хотела 'Монограм', а све ће то пратити чашица надалеко чувене ракије 'Монограм'.

'Путуј, пробај, заволи са Лазаром' откриће вам чари туризма и гастрономије широм Републике Српске и у вама побудити жељу да и сами посјетите та мјеста, и да баш као и актер нове кулинарско-путописне емисије АТВ-а, доживите једиствене тренутке, пробате специјалитете традиционалне кухиње, упознате људе и све то заједно заволите.

'Путуј, пробај, заволи са Лазаром', недјеља у 18 часова и 20 минута.

Пратите нас и путем Вибера

 • 14:15 Серија: Превртљиво срце (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 15:00 Серија: Истине и лажи (Р)

  Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

 • 15:50 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисије: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.