НЕДЈЕЉА У 18:20

ПУТУЈ, ПРОБАЈ, ЗАВОЛИ СА ЛАЗАРОМ: Нови Град

  • Извор: АТВ
  • 05.04.2024. 19:22

На ушћу прелијепе Сане у магичну Уну, омеђен падинама Козаре и Грмеча, поносно и од давнина, мами својом љепотом и историјом, Нови Град.

Лазар вам открива најљепшу грађевину, Вјећницу која краси кеј на Уни, Завичајни музеј и радове истакнутих локалних умјетника, Градску галерију и посебно благо – легат чувеног Здравка Вајагића.

Возиће се лађом по љепотици Уни, заиграти и запјевати уз младост КУД-а Уна, и припремати праве делиције овог краја у задрузи 'Агројапра' – домаће лепиње и јуфке за праве сладокусце!

'Путуј, пробај, заволи са Лазаром' откриће вам чари туризма и гастрономије широм Републике Српске и у вама побудити жељу да и сами посјетите та мјеста, и да баш као и актер наше кулинарско-путописне емисије доживите једиствене тренутке, пробате специјалитете традиционалне кухиње, упознате људе и све то заједно заволите.

'Путуј, пробај, заволи са Лазаром', недјеља у 18 часова и 20 минута.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм