ATV

ДАНАС У 18:20

ПУТУЈ, ПРОБАЈ, ЗАВОЛИ СА ЛАЗАРОМ: Откривамо најљепште тачке Републике Српске

 • Извор: АТВ
 • 15.10.2023. 12:57

'Путуј, пробај, заволи са Лазаром' откриће вам чари туризма и гастрономије широм Републике Српске и у вама побудити жељу да и сами посјетите та мјеста, и да баш као и актер наше нове кулинарско-путописне емисије, доживите једиствене тренутке, пробате специјалитете традиционалне кухиње, упознате људе и све то заједно заволите.

Лазар Петровић, глумац и гастроном, родом из Ваљева, због студија глуме на бањалучкој Академији умјетности, имао је прилике да види и доживи неке од најљепших туристичких мјеста у Српској, а како је одувијек имао велики апетит за путовањима и авантуром, одлучио је да споји све оно чиме се бави, како професионално, а тако и из хобија.

У овом серијалу, путоваће по Републици Српској и открити све оне њене скривене љепоте, а понудиће и сјајне рецепте домаће трпезе, којима је тешко одољети.

Прва његова станица биће, лијепа Крупа на Врбасу, недавно уврштена на листу најљепших села на свијету. Управо ће Лазар у потпуности потврдити ово велико признање - видјећете све чари ове љепотице на слаповима, а уз помоћ локалаца припремиће ненадмашну трпезу овог краја – од уштипака, до пастрмке, а све уз чувени домаћи кајмак. Такође, посјетиће и манастир Крупа, цркву посвећену Светом Илији, те вам открити у чему све локално становништво ужива и чиме се бави у слободно вријеме.

Уживање у путовању биће неупитно, јер ће Лазарова глумачка разиграност и непосредност, на најљепши могући начин спојити његову љубав ка откривању и путовању, те кувању.

Не мијењајте канал, него зачините своју недјељу од 18 часова и 20 минута, путовањем у Крупу на Врбасу.

Пратите нас и путем Вибера

 • 12:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 12:55 Емисија: На ивици терена (Р)

  Упознаћемо вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста.

 • 13:25 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

  Путописна авантура са потписом Бањалучанина Роберта Дацешина.

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 14:00 Серија: Превртљиво срце (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 14:50 Серија: Истине и лажи (Р)

  Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.