НЕДЈЕЉА У 18:20

ПУТУЈ, ПРОБАЈ, ЗАВОЛИ СА ЛАЗАРОМ: Романија, Јахорина и Равна планина

 • Извор: АТВ
 • 12.04.2024. 18:43

Ако се пожелите задивљујуће природе, здравог и чистог ваздуха и гостопримљивих домаћина онда су права адреса Романија, Јахорина и Равна Планина – управо је то пожелио и наш Лазар и откриће вам управо природне и културне љепоте овог дијела Српске.

Од центра Пала, преко пећине Орловаче и Виа Ферате на Романији, до Олимпијског центра Јахорина, кинотеке и комплекса на Равној планини. Право путовање не би било тако добро без делиција које ће припремати и у којима ће уживати у јединственом амбијенту Хотела Вучко!

'Путуј, пробај, заволи са Лазаром' откриће вам чари туризма и гастрономије широм Републике Српске и у вама побудити жељу да и сами посјетите та мјеста, и да баш као и актер наше кулинарско-путописне емисије доживите једиствене тренутке, пробате специјалитете традиционалне кухиње, упознате људе и све то заједно заволите.

'Путуј, пробај, заволи са Лазаром', недјеља у 18 часова и 20 минута.

Пратите нас и путем Вибера

 • 12:15 Бизнис клуб (Р)

  ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

 • 12:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  'Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 14:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

  'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.