DO UTORKA DO PETKA U 22:40

RED ROCK: Neočekivani zločini 'izrešetaće' primorski gradić

  • Извор: АТВ
  • 03.07.2023. 17:15

'Red Rock' je irska kriminalistička serija u režiji Petera McKenna koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

Radnja se vrti oko nekoliko ključnih likova, a koji su skoncentrisani oko porodica Hennessy i Kiely, a razvojem događaja i zanimljivih slučajeva otkriće se mnoge tajne, uzroci i posljedice sukoba u koji će biti uvučeni i ostali akteri.

Serija je doživjela tri sezone u produkciji 'BBC One'. Ocjene na koje je nailazila menjale su se sa sezonama, ali je opšti stav gledaoca širom svijeta, te kritike je da serija obiluje kvalitetno oblikovanim likovima i snažno izgrađenim sukobom dvije porodice, te da su slučajevi koje obrađuje i životne situacije kroz koje prolaze likovi, od negativaca pa do pozitivnih likova, izrazito realne i bogate uvijek zanimljivim 'cliff hangerima', pa finim zapletima i raspletima osvjetljavaju najskrivenije ljudske osobine, vrline i mane.

Serija je 16 puta nominovana, a osvojila 8 nagrada na filmskim festivalima u Irskoj. Zanimljivo je da je na irskom filmskom tržištu ova serija proglašena najboljom 'sapunicom' u periodu od '96. godine.

Od kukavica do pobjednika, preko pravih heroja i korumpiranih gardista, do velikih prijatelja i neprijatelja. U Red Rocku svako ima svoju istoriju.

Ne propustite zanimljivu krimi seriju 'Red Rock', a na programu ATV-a od utorka do petka u 22 časa i 40 minuta očekuju vas dvije epozode.

Тагови:
  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм