RADNIM DANOM U 20:00

Serija Moj rođak sa sela: Nove ljubavi i nove nade

  • Извор: АТВ
  • 13.07.2021. 09:02

Serija „Moj rođak sa sela“ idalje je jedna od najgledanijih serija u domaćoj produkciji i ima zapaženo mjesto među publikom u regionu. Ova dramska serija oslikava običnog čovjeka, karaktere, životne puteve i sudbine koje se na vrlo lijep, dinamičan i interesantan način prepliću i grade jedan svijet u srcu Šumadije koji otkriva velika pitanja porodičnog života, ljubavi i njene slojevitosti. 

Dok se Maleševići pripremaju za svoju slavu Mitrovdan i dolazak Rajkove žene Bise i njene sestre Dese, pukovnik Vranić dobija od žene zahtev za razvod braka, te vijest o svom penzionisanju. Najveći problem predstavljaće za njega susret i sukob sa generalom Šarčevićem koji je došao da poseti ćerku Dunju. 

Uoči slave Milena zatiče Drakčeta u neverstvu, ali svakodnevica se mora nastaviti. Slava kod Maleševića teče po planu, uz goste, sveštenika Milutina i Kataniće koji na slavu dolaze na sebi svojstven način. I sve bi bilo nekako u redu, uz Drakčetovu muziku i pesmu, da Milena nije slomljena stalnim muževljevim neverstvima.  U dilemi da mužu oprosti neverstvo ili da ga i sama prevari, Milena odlučuje da pozove na sastanak svog udvarača iz gimnazije. Za to vreme, Drakče će imati nepredviđeni susret sa prelepom ženom u koju će se zaista zaljubiti.

Dragana je na velikim mukama, selo joj nikako ne prija, a želi da što prije počne zajednički život sa Mališom, pa tako  počinje da mašta o njihovoj samostalnosti i novom planu za porodični biznis. Maleševićima prezentuje plan o zajedničkoj kupovini dotrajalog hotela koji bi ona i Mališa preuredili i vodili. 

Jedna vijest potresla je selo – general Šarčević je uhapšen i Dunja hitno odlazi za Beograd. 

Da li će se porodice okupiti i svojoj djeci pomoći da stanu na noge? U koga se zaljubio Drakče i da li će se Milena upustiti u svoju u romansu? 

Igraju: Vojin Ćetković, Dragan Jovanović, Tanasije Uzunović, Dubravka Mijatović, Nebojša Glogovac, Suzana Lukić, Lazar Dubovac, Petar Božović, Dušanka Stojanović, Ljubinka Klarić, Vera Čukić, Jelica Sretenović, Iva Štrljić, Milena Pavlović, Tihomir Stanić i drugi.

Prema scenariju Radoslava Pavlovića, seriju je režirao Marko Marinković.

Serija „Moj rođak sa sela“ od utorka do petka u 20 časova. 

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

    'Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (Р) (12+)

    Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!