SUBOTA I NEDJELJA

SPECIJAL: ROĐENDAN SRPSKE

  • Извор: АТВ
  • 07.01.2022. 11:30

Prvih trideset godina naše Republike Srpske proslavljamo zajedno. Prigodni program za obilježavanje Dana Republike Srpske, donosimo u subotu 8. i nedjelju 9. januara kroz specijalni program ‘Rođendan Srpske’.

U subotu, 8. januara u 18 časova, donosimo prenos Svečane akademije povodom Dana Republike Srpske, koja će se održati u Sportskom centru ‘Borik’.

U nastavku programa, od 20 časova, donosimo specijalni razgovor naše urednice i voditeljke Tatjane Brestovac sa Miloradom Dodikom, srpskim članom Predsjedništva BiH, o stvaranju, trajanju i jubileju Republike Srpske.

U nedjelju, 9. januara, prigodni program počinjemo prenosom Svete arhijerejske liturgije povodom praznika Svetog prvomučenika i arhiđakona Stefana i Dana Republike Srpske, u 8 časova i 30 minuta, koju će u Hramu Hrista Spasitelja u Banjaluci služiti Njegova Svetost patrijarh srpski Porfirije.

Od 12 do 15 časova donosimo specijalnu emisiju koju uređuje i vodi Tatjana Brestovac - kako se Dan Republike proslavlja u Banjaluci, prenos svečanog defilea, kako građani Trebinja proslavljaju jubilej Srpske, a onda i kakva je atmosfera u Istočnom Sarajevu.

Govorićemo o istorijskom putu naše Republike – od njenog svaranja pa sve do njenih prvih 30 godina.

Od 20 časova očekuje vas nastavak specijalne emisije ‘Rođendan Srpske’ i retrospektiva proslave jubileja. Specijalnu emisiju uređuje i vodi Davor Stanković, a retrospektiva će vam otkriti kako je proslava protekla u svim krajevima Srpske, te šta su o njenih prvih 30 godina rekli najviši zvaničnici i gosti svečane proslave Dana Republike Srpske.



  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Документарни програм: Инстаграм, живот под филтером

    ''Документарни програм: Инстаграм, живот под филтером

  • 13:10 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.