SRIJEDA U 21:40

TA NAŠA LJUBAV: Italijanska serija koja će vam otkriti novu dimenziju ljubavi i života

  • Извор: АТВ
  • 13.07.2022. 14:31

Italijanska serija 'Ta naša ljubav (Questo nostro amore)' prati život i preplitanje porodica Costa-Ferraris i Strano koje žive u istoj zgradi u Torinu od 60-ih do 80-ih godina prošlog vijeka, koje su po svemu suprotne, ali u jednom iste – u ljubavi. Njihove životne priče, u burnom vremenu prošlog vijeka, će vas zabavljati, zasmijavati i dati malo drugačije odgovore o najvećim avanturama – životu i ljubavi.

Vittorio Costa, već godinama bez oponištenja svog braka iz rane mladosti, živi ludo zaljubljen s drugom ženom, Annom Ferraris, s kojom ima tri ćerke. Protjerani iz malog mjesta u Pijemontu i proglašeni bludnicima, dolaze u Torino, s velikom nadom da će u velikom gradu prikriti svoj vanbračni status i za to vrijeme neobičnu situaciju.

U nemirnom Torinu, njihova najstarija ćerka Bendeta, upoznaje najstarijeg sina, Bernarda, velike sicilijanske porodice Strano.

S druge strane, Salvatore i Teresa Strano u Torino dolaze ne bi li ostvarili bolju egzistenciju za sebe i svoju djecu.

Kako se njihovi prvenci i djeca budu povezivali i provodili zajedno vrijeme i roditelji će prerasti u prijatelje.

Kroz četiri sezone situacije iz svakodnevnog života postaju komplikovanije, odnosi dublji, a ljubav između svih njih sve jača, naročito bračnih parova i prvenaca koji su se zavoljeli na prvi pogled.

Komedija sa italijanskim duhom 'Ta naša ljubav' na programu ATV-a od srijede u 21 čas i 40 minuta.