NOVOGODIŠNJI FILMSKI MARATON ATV-a

Tri dana novogodišnje euforije i najbolji filmski program

  • Извор: АТВ
  • 30.12.2021. 17:00

Za sve one koji novogodišnje praznike vole da provode u toplom domu, sa ukućanima, bogatom trpezom i lijepom prazničnom atmosferom donosimo najbolji filmski program.

U petak 31. decembra, filmsko druženje za kraj godine počinjemo od jutra. U 8 časova i 40 minuta animirani film 'Trolls' za mališane, ali ni stariji neće ostati imuni. Film vas vodi u jedinstveni svijet Trolova, maštu, boje i šljokice bez granica. Trolovi predvođeni dvojcem Poppy i Brancha, moraju pobjediti zle Bergene i obezbjediti im ponovnu radost života. U 12 časova i 15 minuta očekuje vas prava praznična romansa. 'A Cinderella Christmas', bajka o Pepeljugi i njenom princu kojeg upoznaje na raskošnom balu pod maskama tačno u ponoć, u potpuno modernom ruhu. Priča o ljubavi Angie i Nicholasa sigurno će vas pripremiti za ludu novogodišnju noć u kojoj nikad nije kasno da pronađete ljubav. Od 20 časova do ranog jutra očekuje vas sjajan filmski maraton. Počinjemo sa mnogo smijeha i avanture, jer to i priliči dočeku Nove godine. Film 'Asterix at the Olypics Games' neke će zbog poznatih Gala vratiti u djetinstvo, a nekima otvoriti čudesni svijet komedije. Ruskom filmom 'Son of Rich’ sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi otkrijte kako je to biti razmaženi bogataš, kojeg otac za kaznu i otriježnjenje vraća u srednji vijek i od njega pravi slugu. Ovaj mladić je na velikim mukama – savladati izazove novog života i upoznati pravu i iskrenu ljubav. Od ponoći, poslje čestitki i novogodišnjih želja, nastavljamo sa velikim filmskim hitovima. Jurassic World' poznata priča o praistorijskom i nezaustavljivom kralju svih dinosaurusa, 'The Mummy' začuđujuća avantura sa mračnim silama drevnog Egipta, i za kraj još jedna filmska poslastica – 'Warcraft' i neprevaziđena fantastika.

Euforiju prazničnog filmskog druženja nastavljamo i u subotu. Sjajna, raspjevana, animirana komedija 'Sing' zabaviće sve od '7 do 107' – avantura talentovanih pjevača životinja i spašavanja teatra počinje tačno u 8 časova. One koji su se prvog dana godine uspavali u 12 časova i 15 minuta očekuje film 'The Love Strikes Twice'. Priča o Maggie koja ne može da uklopi poslovni i privatni život, suočena da gubi svog voljenog, doživljava neobično iskustvo. Vraća se u srednju školu i dobija priliku da opet bira – ljubav, posao, život. U večernjem terminu, od 21 čas i 40 minuta očekuje vas nekoliko odličnih naslova. Počinjemo domaćim mjuziklom 'Slatko od snova' sa Draganom Mirković u glavnoj ulozi i mnogo dobre muzike – veselje nastavljamo... pa nije Nova svaki dan. U 23 časa i 30 minuta, za sve one koji su propustili 'The Mummy' stiže druga prilika da se naježe od magičnog putovanja i egipatskih mumija. Za kraj subotnjeg filmskog maratona donosimo poznatu sagu o ilegalnim trkama opasnih momaka u još opasnijim automobilima – u 1 čas i 30 minuta poslije ponoći zagrijte se sa filmom '2 Fast 2 Furious'.

Nedjelja je dan za odmor i uživanje, a tek praznična...za uživanje u najboljim filmovima. Poziv za mališane, i sve koje kopka, šta to rade kućni ljubimci kad vas nema kući i vode li neki tajni život, je film 'The Secret Life of Pets' koji vas očekuje u 8 časova. Praznična atmosfera se nastavlja uz najbolje hitove Lepe Brene u filmu 'Hajde da se volimo 1'. Da zabava traje najduže na male ekrane stiže film 'Ted 2' i urnebesna priča o plišanom medvjediću koji mora da dokaže i pokaže da je slobodan građanin svijeta.

Provedite divne trenutke u najluđoj noći i prvom vikendu 2022. uz novogodišnji filmski maraton ATV-a.