ATV od 20 časova

Trka oko svijeta: Tri takmičarkska para u finalu

  • 30.07.2020. 15:48

Tri takmičarska para stigla su do finalne etape "Trke oko svijeta" i svaki od njih je podjednako blicu (bliži) cilju i nagradi od milion dolara. Iza njih je 50 hiljada kilometara i deset država, a finalna trka je u glavnom gradu SAD-a, Vašingtonu.

Takmičarski parovi će se oprobati u zadacima inspirisanim centrom američke državne administracije. Fotografisaće se sa predsjednikom Amerike, igraće bejzbol, a imaće posla i sa špijunima.

Kako su se takmičarski parovi snašli u finalnoj etapi trke i koji od njih je prvi stigao do cilja i osvojio prestižnu nagradu od milion dolara ne propustite pogledati večeras od 20 časova na ATV!
 

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм