SUBOTA U 22:30

TWO NIGHT STAND: Od sudbine se ne može pobjeći

  • Извор: АТВ
  • 25.03.2023. 12:00

'Two Night Stand' je američka romantična komedija iz 2014. godine u režiji Max Nicholsa, po scenariju Marka Hammera. Film prati priču o susretu, a potom i ljubavi Megan i Aleca.

Megan je nezaposlena i sama i jednog dana se pridružuje web stranici za upoznavanje. Njeni cimeri, koji samo žele da se iseli, pozivaju je na zabavu u klub. Nakon što je izbacivač odbije da je pusti u klub uz obrazloženje da izgleda premlado, ona odlučuje da ima vezu za jednu noć sa jednim od muškaraca koje je pronašla na web stranici, Alecom.

Sljedećeg jutra uslijedilo je 'otrežnjenje', pa njih dvoje nisu bili raspoloženi za razgovor i druženje. No, Megan je spriječena da napusti Alecov stan zbog mećave. Prisiljeni da provedu vrijeme zajedno, njih dvoje na kraju pričaju jedno drugom šta su pogriješili prethodne noći, uvjereni da se više nikada neće videti. Tada ponovo ulaze u strastvene igre, ali ubrzo Megan otkriva Alecove tajne, što ih oboje vodi u nezaboravnu avanturu i 'trnovit' put do ljubavi.

Kritika nije naročito nagradili ovu komediju na filmskim sajtovima poput 'IMDB' i 'Rotten Tomatoes', nazvavši je niskobudžetnom komedijom. Ipak, obilje komičnih situacija, ali i tematizovanje samoće kao najvećeg straha modernih ljubavnika, kod publike nije prošlo nezapaženo.

Film 'Two Night Stand', subota u 22 časa i 30 minuta.

Тагови: