VIKENDOM U 8:30

VIKEND VEKERICA: Razbuđivanje u odličnom društvu

  • Извор: АТВ
  • 15.07.2022. 18:00

Vikend jutarnje druženje donosi vam aktuelnosti iz regiona i svijeta, zanimljivosti i savjete, inspirativne priče i uvijek odličnu atmosferu i dobro raspoloženje. Sa vama je naša nasmijana Jovana Radosavljević i mnogo priča za odličan početak dana.

U subotu razgovaramo o fenomenu kašnjenja – zašto kasnimo, koji su nam sve izgovori i razlozi i da li možemo istrenirati da budemo tačni?

Razgovaramo i o Humanom parkingu, posebnim parking mjestima kojih u Banjaluci ima na 10 lokacija, a parkiranjem na iste donirate novac. Koliko novaca se prikupi i kome idu sredstva?

U nedjelju donosimo priču o 'banjalučkoj lasti' – popularnoj vrsti skoka koji njeguje tradicija skakanja sa Gradskog mosta u Banjaluci.

Razgovaramo o građevinskim radnicima, kojih je na tržištu sve manje, pa su građevinske firme primorane da radnike 'uvoze' iz Bangladeša.

Navikli ste na sjajne recepte, pa ih donosimo i ovog vikenda - napravite interesantnu lisnatu pitu od soje i maslina i ljutkaste štapiće od speletinog brašna.

'Vikend Vekerica' u subotu i nedjelju u 8 časova i 30 minuta.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм