VIKENDOM U 8:30

VIKEND VEKERICA: Vrijeme za sjajne priče

  • Извор: АТВ
  • 03.06.2022. 18:00

Vikend je uvijek vrijeme za sjajne priče koje vam pripremamo i odlično druženje za početak sjajnog vikenda. Očekuje vas naša nasmijana Jovana Radosavljević, mnogo zanimljivosti iz cijeloga svijeta, savjeti, ukusni recepti, te razgovori za zvijezdama regiona.

U subotu donosimo priču o manifestaciji 'Dani Srpske kuće' u Laktašima, u sklopu projekta zbrinjavanja višečlanih porodica 'Srpska kuća' koji svojim humanitarnim aktivnostima proširuje krug onih koji svesrdno pomažu projetku. Jedna od porodica već je dobila krov nad glavom i sigurniju budućnost.

Razgovaramo i o dobojskom Domu zdravlja u koji je stigao čitač digitalnih rendgen snimaka koji će umnogome olakšati rad Službi za rendgen i ultrazvučnu dijagnostiku, te smanjiti liste čekanja na mamografske preglede, koje su nastale zbog pandemije korona virusa.

Za našu 'Vikend Vekericu' govori Mladen Badovinac iz popularnog benda TBF.

U nedjelju vas vodimo u novootvoreni kafić 'Stepa bar' u ulici Stepe Stepanovića, u banjalučkom naselju Starčevica, u kojem pored kafe i ukusnih kolača, uživate u istoriji i biografiji jednog od najvećih srpskih vojskovođa.

Istraživali smo: Da li se više kupuje online ili u prodavnicama? Koliko se kupuje po second hand prodavnicma, kakva je ponuda, a kakve cijene?

Donosimo kao i uvijek odlične recepte: Pripremite ukusnu kikiriki salatu i još ukusniji gvakamole sos.

'Vikend Vekerica' u subotu i nedjelju u 8 časova i 30 minuta.

Тагови:
  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:30 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.