VIKENDOM U 8:30

VIKEND VEKERICA: Za sjajan početak vikenda

  • Извор: АТВ
  • 10.12.2021. 18:00

Meteorolozi najavljuju snijeg za vikend – prava zima nam već kuca na vrata. Nema ništa ljepše od zimskog jutra, koje provodimo u toplom domu, ušuškani uz toplo piće ili bogat doručak. Da cijeli taj 'ritual' bude energičan i zanimljiv, naša nasmijana i uvijek pozitivna Jovana Radosavljević i ekipa 'Vikend Vekerice' donosi priče koje će vam sigurno uljepšati jutro.

U subotu donosimo priču o pravoj heroinom, djevojkom koja je pobijedila opaku bolest - leukemiju. Katarina Trivić ima samo 19 godina i ispričala nam je kako je biti u ‘paklu’ bolesti i šta je sve sada pred njom, a najvažnije je samo da i poslije borbe, još uvijek ima ogroman osmijeh na licu.

Divna priča o mladom talentu, koji je prepoznat i u koji se mora ulagati - Mihajlo Malinić ima samo 12 godina, a crta nevjerovatno zanimljive kreacije. Uz pomoć učiteljice, u svojoj školi, imao imao je prvu izložbu svoje ‘zimske kolekcije’ .

Vrijeme posta podrazumijeva ribu, morske plodove, dosta povrća i voća na trpezama. Raznovrsna posna hrana utiče na kvalitetniji san, a samim tim i na dobar osećaj u toku dana; o blagodetima za snažniji imunitet ne treba ni govoriti. O vrijednostima posne hrane razgovarali smo sa Majom Tubić Banović, specijalistom nutricionizma.

Iz svijeta poznatih donosimo razgovor sa glumicom Tamarom Radovanović, koju redovno gledamo u serijskom programu ATV-a. Zašto je baš odabrala glumu kao svoj poziv, koje su joj najznačajnije uloge, ali mnogo toga iz privatnog života otkriva za ATV.

U nedjelju razgovaramo o predstojećim praznicima. Raspitali smo se kako će Banjalučani provesti doček? Da li je sve spremno za najluđu noć u Banjaluci i šta nudimo turistima? Razgovarali smo o ponudi u restoranima, kafićima i klubovima, te mjerama za doček, sa Zlatanom Tatićem iz Udruženja poslodavaca, ugostiteljstva i turizma 'Horeca'.

Novogodišnja groznica ne zna za granice – pogledajte kako su dva Djeda Mraza u ronilačkoj opremi okitila podvodnu božićnu jelku u društvu egzotičnih riba i ajkula.

Posljednjih godina ovaj sport postao je omiljen, naročito među 'ljepšim polom'. Neki zagovaraju da ples oko šipke uđe u Olimpijske discipline. Provjerili smo kako izgleda jedan trening pole dance-a?

Ona i u 50-im izgleda savršeno i idalje ponosno nosi titulu 'prvih nogu estrade'. O tajnama njenog izgleda, čuvenim nastupima u domaćim filmovima i planovima, razgovarali smo sa Snežanom Babić Sneki.

Donosimo vam i razgovor sa Željkom Obradovićem, jednim od najtrofejnijih srpskih trenera o sportu, košarci, ali i muzici.

Ne propustite i sjajne recepte – bogati svinjski file i punjene tikvice.

Za najbolji početak vikenda - 'Vikend Vekerica' vikendom u 8.30 h.

Тагови:
  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:30 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.