VIKENDOM U 8:30

VIKEND VEKERICA: Zanmljive priče za početak vikenda

  • Извор: АТВ
  • 04.02.2022. 14:30

Nakon praznične pauze vraća se vaš omiljeni vikend jutarnji program 'Vikend Vekerica', a sa njom mnoštvo zanimljivih priča, interesantnih sagovornika i dobro druženje sa našom uvijek nasmijanom i raspoloženom Jovanom Radosavljević.

U subotu ne propustite da saznate kako najlakše da se vratite navikama prije praznika, te kako da se izborite sa postprazničnom depresijom, vratite motivaciju i elan, ne samo za posao nego i za druge aktivnosti.

Za one koji su još na odmoru i planiraju da ga provedu na planini, gdje je neizostavno skijanje, donosimo mali kurs za početnike ove uzbudljive zimske discipline.

Kinezi su prije nekoliko dana uplovili u Novu godinu i to u godinu Vodenog tigra. Donsimo sve zanimljivosti o proslavljanju, koje po kineskoj tradiciji traje čak 15 dana i naziva se proljetni festival.

U nedjelju razgovaramo o ostavljanju jednog od najčešćih poroka, koji osim što 'udara' po zdravlju ne zaobilazi ni novčanik. Kako ostaviti pušenje, sačuvati zdravlje i uštedjeti novac?

Mlade sportske nade su uvijek u fokusu ATV-a. Upoznajte Doris Živković, kik bokserku iz Bijeljine.

Na vrata ATV-a u stigao je crni štenac. To nas je inspirisalo da vam pokažemo kako da udomite psa, sklonite ga sa ulice i hladnoće, a donosimo i korisne savjete kako da psa naučite osnovnim kontrolama.

U 'Vekerici' vas očekuju i zanimljivi recepti – pripremamo ukusnu slanu tortu i rolovano povrće idealno za odličan nedjeljni ručak.

I još mnogo zanimljivih priča!

'Vikend Vekerica' u subotu i nedjelju u 8 časova i 30 minuta.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Микродржава: Малта, документарни програм (Р)

    'Микродржава: Малта, документарни програм (Р)