VIKENDOM U 8:30

VIKEND VEKERICA: Uživanje u jutru

  • Извор: АТВ
  • 06.05.2022. 19:00

Uvijek se podsjetimo kako su vikendi prava prilika da sebi damo oduška nakon naporne sedmice i provedemo ga u dobrom raspoloženju, uživanju, utiscima i zanimljivim pričama. Sve to vas očekuje i ovog vikenda u našoj 'Vikend Vekerici', gdje vas dočekuje naša Jovana Radosavljević, dobro raspoloženje, zanimljive priče i mnogo osmjeha.

U subotu donosimo priču o Đorđu Mihailoviću, čuvaru 'Zejtinlika', srpskog vojničkog groblja u Solunu, koji je proslavio 94. rođendan.

Jedna od tradicija ovih prostora je hrana, naročito dobar kotlić. Ispratili smo kako se 38 majstora u Slatini takmičilo da napravi najukusniji kotlić.

Sa Goranom Ćorićem, direktorom festivala i polumaratona 'Vivia Run&More', koji po peti put uveseljava trkače, ali i ostale Banjalučane koji ovaj vikend mogu da provedu u mnogobrojnim zanimljivim i kreativnim sadržajima festivala.

U nedjelju razgovaramo o Svjetskom danu slobode medija – da li medijska sloboda zaista postoji, na koji način se ruši? Koliko i koje pritiske trpe mediji? Kakav je položaj medijskih radnika?

Sa Saritom Vujković, direktorkom Muzeja savremene umjetnosti razgovaramo o tradicionalnoj manifestaciji 'Noć muzeja' koja će uz odlične izložbe i muzički program biti održan 14. maja.

Za 'Vikend Vekericu' govori Viktor Savić.

Donosimo i sjajne recepte za sladak vikend – pripremite slasni cheesecake i ukusan čokoladni rolat sa višnjama.

'Vikend Vekerica', subota i nedjelja u 8 časova i 30 minuta.

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.