Predsjednik NPS

Banjac otvorio “Sportske igre” u Ugljeviku

  • Извор: СРНА
  • 10.09.2023. 19:42

Predsjednik Narodne partije Srpske otvorio je danas “Sportske igre”, manifestaciju takmičarskog i zabavnog karaktera koju je organizovao Opštinski odbor NPS-a u Ugljeviku.

Banjac je učestvovao i u takmičarskom dijelu manifestacije, koja za cilj ima promociju sporta i zdravog načina života, druženje i okupljanje građana. 

“Manifestacija je okupila veliki broj naših članova, simpatizera i građana, postigla značajnu masovnost i dobru atmosferu. Sve to samo dokazuje da ljudi u Narodnoj partiji Srpske prepoznaju svoje prijatelje sa kojim žele da provode vrijeme,  druže se i takmiče, promovišući tako sporski duh i vrijednosti”, rekao je Banjac. 

On je čestitao organizatorima “Sportskih igara”, rukovodstvu i članovima Opštnskog odbora NPS-a u Ugljeviku, a svim učesnicima koji su se danas takmičili u različitim sportima uključujući fudbal, košarku, stolni tenis i fudbal, pikado i povlačenje konopca, poželio je uspjeh, korektnu igru i dobro druženje. 

Učesnici manifestacije “Sportske igre” u Ugljeviku, među kojima su bili i poslanik NPS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Bobana Ćibić i generalni sekretar NPS-a Diko Cvijetinović, ispratili su danas i utakmicu finala Svjetskog prvenstva u košarci, navijajući za reprezentaciju Srbije u utakmici protiv Njemačke. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Микродржава: Малта, документарни програм (Р)

    'Микродржава: Малта, документарни програм (Р)

  • 13:15 Аграр (Р)

    ''Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству, као и мноштво злата вриједних савјета, те приче о вриједним пољопривредницима, домаћинима, и плодовима њиховог рада

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина