Градоначелник Источног Сарајева

Ћосић са руководством Херцег Новог о званичном братимљењу

  • Извор: СРНА
  • 18.04.2024. 14:25

Градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић разговарао је данас са руководством општине Херцег Нови о званичном братимљењу ове двије локалне заједнице.

У посјети Херцег Новом, са Ћосићем борави и начелник општине Источно Ново Сарајево Јован Катић.

Ћосић је навео да Источно Сарајево и Херцег Нови већ дуго година његују пријатељство, које је формализовано Споразумом о сарадњи и пријатељству, саопштено је из Градске управе Источно Сарајево.

"Бројни наши људи су повезани на различите начине, од породичних веза до туризма, а сарадња двије управе успостављена је крајем октобра 2019. године потписивањем Споразума о сарадњи и пријатељству", истакао је Ћосић.

Градоначелник Источног Сарајева је нагласио да су, након готово пет година створени услови за званично братимљење ове двије локалне заједнице, што ће омогућити још чвршће међусобне везе и најбољи могући оквир за успостављање конкретне сарадње у областима од обостраног интереса.

"Желим да захвалим предсједнику општине Херцег Нови Стевану Катићу на гостопримству и угодном разговору, увјерен сам да ћемо се ускоро поново видјети и том приликом и формално потврдити братске везе које свакако већ годинама његујемо у пракси", закључио је Ћосић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 19:52 Без коментара

    Кратка, динамична и занимљива емисија која окупља и износи видео снимке необичних и несвакидашњих призора и догађаја из цијелог свијета.

  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Имате ријеч са Милијаном Кос

    ''Ко? Шта? Када? Гдје? Зашто? Како? И ту се питања не заустављају - отворено и одважно.

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.