Gradonačelnik Trebinja

Ćurić obišao povrijeđene – Velika zahvalnost medicinskim radnicima

  • Извор: Агенције
  • 17.06.2023. 16:12

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić obišao je povrijeđene u teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se jutros dogodila u blizini Dražin Dola, na magistralnom putu Trebinje-Ljubinje.

Ćurić je razgovarao sa povrijeđenim, smještenim na Odjeljenju hirurgije sa ortopedijom, u pratnji direktora Bolnice Nedeljeljka Lambete i protojereja stavrofora Miroslava Ratkovića, koji je povrijeđene obišao na molbu i po blagoslovu vladike banjalučkog Jefrema.

„Ljekari su nas upoznali sa zdravstvenim stanjem povrijeđenih. Drago mi je što su mi svi povrijeđeni prenijeli da su sve naše službe reagovale profesionalno i ljudski“, naveo je Ćurić.

Oglasio se Kusturić nakon transporta pacijenta iz Trebinja u UKC Srpske

Oglasio se Kusturić nakon transporta pacijenta iz Trebinja u UKC Srpske

On je kazao da Grad Trebinje stoji na raspolaganju za svaku vrstu pomoći.

„Svi smo pod stresom i tek sada sagledavamo šta smo preživjeli. Nažalost, dva lica su poginula. Zahvaljujem se medicinskom osoblju. Zaista, veliko ima hvala na svemu“, rekao je Mladen, koji je jedan od putnika iz autobusa, smješten na trebinjskoj hirurgiji.

Ćurić je obišao i putnike iz autobusa koji su smješteni u jednom trebinjskom hotelu, koji su mu, takođe, prenijeli riječi zahvalnosti prema medicinskom osoblju i pripadnicima policije.

Iz trebinjske Bolnice poručili su ranije da su svi pacijenti stabilnog zdravstvenog stanja, a jedan putnik sa težim povredama transportovan je helikopterom za Banjaluku.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: