Ribnik

Davidović za ATV: Načelnik odluku o smjeni donio protivzakonito, pokušaj da se održi na funkciji

  • Извор: АТВ
  • 02.12.2022. 15:28

Daliborka Davidović, koju je načelnik Ribnika Nebojša Karać smijenio sa pozicije zamjenika načelnika, izjavila je za ATV da je ova odluka donesena protivzakonito i bez ijednog argumenta.

"Ja sam na prethodnim izborima bila kandidat za odbornika u SO Ribnik i osvojila mandat sa nekih 800 glasova i ušla u skupštinsku većinu. Mandat sam vratila da bih se vratila na svoju funkciju zamjenika opštine jer sam to obavljala i prije izbora", rekla je Davidovićeva za ATV i dodala:

"Prošle nedjelje načelnik je došao na svoju ideju. On je prijedlog opoziva uradio bukvalno protivzakonito, bez ijednog argumenta i bez ikakvog obrazloženja. To je čin samovolje i njegovog hira i naravno želje da se pošto-poto održi na funkciji, jer on je već izgubio podršku organa stranke upravo zbog niza propusta koje je učinio u prehodnom periodu".

Kako kaže, on je zahvaljujući opoziciji razbio skupštinsku većinu.

"Mi ćemo da idemo po uputama stranke. Naši koraci su da upoznamo Glavni odbor stranke i idemo dalje. On je razbio našu skupštinsku većinu, sa SDS-om i DNS-om je ušao u koaliciju i zahvaljujući njima danas je to napravio", zaključila je Davidovićeva.

Тагови: