Вишеград

Додик: Наставља се развој Андрићграда - пројекта за будућност

  • Извор: СРНА
  • 06.04.2024. 13:15

Предсједник Републике Српске Милорад Додик рекао је данас у Вишеграду да је Андрићград пројекат за будућност, који ће наставити да се развија и да се припрема за нову туристичку сезону.

Додик је напоменуо да је увијек добро бити у Вишеграду.

"Увијек је добро разговарати са /идејним творцем Андрићграда/ Емиром Кустурицом и увијек је лако ријешити проблеме. Ентузијазам који он показује је немјерљив и омогућио је да Вишеград добије јединствену локацију која се зове Андрићград. Треба да наставимо даље да радимо", изјавио је Додик новинарима.

Он је истакао да је задовољство свих који су учествовали у пројекту Андрићграда да он живи и припрема се за нову туристичку сезону.

Састанак је одржан у Андрићевом институту, а осим Кустурице и Додика, присуствовали су представник државног капитала у Андрићграду Недељко Елек, савјетник предсједника Српске Перо Симић, начелник општине Вишеград Младен Ђуревић, одборник Скупштине општине Вишеград Дарко Андрић, директор предузећа "Хидроелектране на Дрини" Недељко Перишић.

Након састанка уприличена је вожња бродом на ријеци Дрини.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм