Лидер СНСД-а

Додик: Недељко Керић биће први градоначелник Теслића

  • Извор: СРНА
  • 26.04.2024. 17:39

Кандидат СНСД-а и партнерских странака за начелника општине Теслић на наредним изборима је Недељко Керић из СНСД-а, а замјеника начелника Славен Јелић, члан СПС-а.

Предсједник СНСД-а Милорад Додик рекао је на промоцији заједничких кандидата за начелника и замјеника начелника теслићке општине да је промјена на челу ове локалне заједнице неопходна да би кренула напријед, те најавио да ће чим добије новог начелника Теслић поднијети захтјев за промјену статуса у град.

"А Теслић по свему заслужује да буде град и да има градоначелника. И ја сам увјерен да ће Керић први бити градоначелник у историји Теслића", рекао је Додик, који сматра да је заједничка приједлог СНСД-а и више странака кандидата за начелника и замјеника начелника општине модел који ће бити примијењен и у неким другим општинама.

Додик је новинарима у Теслићу рекао да овом мјесту треба вратити шансу за успјех, истичући да нико не треба да добије изборе да би само наставио летаргију.

Цвијановић: Керић и Јелић добитна комбинација за Теслић

Цвијановић: Керић и Јелић добитна комбинација за Теслић

Према његовим ријечима, ако се Теслић брзом цестом не повеже са ауто-путем, у ово мјесто неће доћи велике инвестиције.

"Ми то гледамо, тамо гдје год имате приступ брзој комуникацији, долазе инвестиције", истакао је Додик и додао да је потребно видјети како се може још побољшати несумњиви туристички потенцијал Теслића.

Да би се све то урадило, констатовао је Додик, потребно је да постоје саговорници на челу ове општине.

Предсједник СНСД Теслића Радислав Ђурић рекао је да је одређивање заједничких кандидата за начелника и замјеника начелника први корак за побједу на октобарским локалним изборима.

Он је додао да је, осим побједе на изборима за начелника и замјеника начелника циљ формирање стабилне већине у овој општини.

Керић је рекао је да се одлуком о његовој и кандидатури Славена Јелића за замјеника начелника шаље снажна порука јер су они људи који са својим породицама живе у овој општини.

"У пуном капацитету можемо рећи да ћемо радити у наредном периоду да реализујемо наше идеје и приједлоге", поручио је Керић, са чим се сагласио и кандидат за његовог замјеника Јелић.

Кошарац: Представници 'Тројке'' на дневној основи праве атмосферу против Српске

Кошарац: Представници 'Тројке'' на дневној основи праве атмосферу против Српске

Предсједник СПС Теслић Драгутин Шкребић поздравио је договор о заједничким кандидатима за начелника и замјеника начелника.

"СПС је стао уз Керића који је по занимању љекар и предложили да у његовом тиму буде и један економиста који ће да буде замјеник начелника општине Теслића", рекао је Шкребић.

Према његовим ријечима, промјене на челу Теслића су неопходне како би ова општина у сарадњи са институцијама Републике Српске могла да крене напријед.

"Данас су овдје били представници не само политичких организација, били су представници и привредног, културног и јавног живота ове локалне заједнице и добили смо подршку и Додика и (потпредсједника СНСД-а Жељке) Цвијановић", додао је Шкребић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.