Борачка организација Требиње

"Фрустрирани политичари цртају мете на чела браћи Бодирога"

  • Извор: АТВ
  • 26.01.2024. 09:43

Борачка организација Града Требиње реаговала је на медијски линч према породици Бодирога који су произвели поједини опозициони политичари.

"Претходних дана свједоци смо медијског линча од стране појединих политичара у Републици Српској према породици палог борца, односно браћи Бодирога. Као кровна организација проистекла из одбрамбено отаџбинског рата, Борачка организација Града Требиња најоштрије осуђује овакве поступке и кориштење борачких категорија у дневнополитичке сврхе", саопштено је из Борачке организације.

"Породица Бодирога, чији је отац положио живот у темеље Републике Српске ничим није заслужила да је групација фрустрираних и собом незадовољних политичара прозива и црта мету на чело, а све са намјером да преко њих блати своје политичке противнике. Немања Бодирога је оца изгубио са непуних годину дана, а Александар се у вријеме његове погибије није ни родио. И умјесто да се овим дјечацима, момцима и касније радно способним младим људима пружи пуна подршка у школовању и раду, појединци би најрађе да их иселе из нашег града", додају у Организацији.

Апеловали су на политичаре да ако немају конкретна рјешења за подршку и помоћ категоријама породица погинулих, који су своја имена уградили у нашу Републику Српску, да не злоупотребљавате дјецу погинулих бораца и да им не отимају кору хљеба из руку, јер својим понашањем управо то чините.

"Од вас очекујемо да будете конструктивна опозиција и дајете идеје и приједлоге за пројекте подршке при образовању, запошљавању, рјешавању стамбеног питања. А, ако то нисте у стању довољно ће бити да својим ставовима и изјавама не одмажете онима који су спремни пружити и омогућити достојанствен живот нашим суграђанима", закључили су у Борачкој организацији Требиње.

Подсјећамо, претходних дана поједини политичари изнијели су низ оптужби на рачун Александра Бодироге, али и Електропривреде Републике Српске.

На то је реаговала и Електропривреда, а њихову реакцију можете погледати у наставку.


МХ

МХ "ЕРС": Кривичне пријаве због изношења неистина и покушаја нарушавања пословног угледа


Пратите нас и путем Вибера

Тагови: