"Хајде да имамо времена за оно што је важно“

Гранд кафа уручила донацију удружењу Think Pink

  • Извор: ПР
  • 26.03.2024. 12:09

Данас је у Бинго Сити Центру пред бројним посјетиоцима, гостима и представницима медија Гранд кафа уручила донацију удружењу Think Pink у износу од 30.000 КМ. У протеклом периоду, Гранд кафа је под слоганом "Хајде да имамо времена за оно што је важно“ у сарадњи са Бингом, Think Pinkom и амбасадором пројекта Џејлом Рамовић активно радила на подизању свијести о раку дојке.

Гранд кафа је лансирала промотивно паковање од којег је за сваки  купљени донирала 1 КМ удружењу Think Pink. Промотивно паковање се могло купити у свим Бинго продајним објектима широм БиХ и истицало се на полицама у розе паковању. Са прикупљеним средствима ће удружење Think Pink кроз пројекат Дани здравља обезбиједити бесплатне превентивне прегледе у свим бх. градовима који подразумијевају бесплатан мамографски преглед на мобилном мамографу, основни преглед дојки, те додатне здравствене услуге: мјерење шећера у крви (ШУК), мјерење крвног притиска, едукације и консултације са медицинским стручњацима. 

Кампању је подржала и бх. пјевачица Џејла Рамовић која је указала на важност превентивних и мамографских прегледа и позивала све грађане да се придруже у акцији куповине промотивног паковања и тиме директно учествују у донацији удружењу Think Pink.

Гранд кафа већ трећу годину заредом јача свијест о превентивним прегледима и активно пружа подршку  женама у борби против рака дојке. "Не гледај у шољу, прегледај се“ и "Хајде да имамо времена за преглед“ већ су опште познати слогани са којима Гранд кафа истиче важност промоције здравља сваке жене. 

Организација Think Pink кроз пројекат Дани здравља константно обезбјеђује бесплатне превентивне прегледе у свим бх. градовима. Циљ овог пројекта је подизање свијести о важности редовних прегледа, раног откривања карцинома дојке, јачања женског здравља и у коначници смањења смртности узроковане карциномом дојке.

Компанија Бинго подржава иницијативе за борбу против рака дојке и кроз своје трговинске ланце подиже свијест о здравственим темама и пружа подршку локалним заједницама.

Гранд кафа нас и даље позива да редовно водимо рачуна о сопственом здрављу, да одлазимо на превентивне прегледе. Да будемо одговорни према себи и према онима које волимо, јер "Хајде да имамо времена за оно што је важно“.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Аутошоп магазин (Р)

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 12:40 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.