Одлучено

Игор Жунић кандидат СНСД-а за градоначелника Дервенте

  • Извор: СРНА
  • 14.04.2024. 15:38

Кандидат Градског одбора СНСД-а за градоначелника Дервенте је Игор Жунић, једногласно је одлучено данас на сједници Градског одбора странке.

Жунић је у обраћању на сједници поручио да зна да га чека тежак посао и да неће бити лако јер су тешка политичка времена, али да вјерује у заједништво СНСД-а.

"СНСД је у Дервенти екипа људи која постоји 20 година. Правимо чврст ланац, држимо се заједно, трајемо без турбуленција и организација смо која доживљава трансформације и процесе", истакао је Жунић, који је предсједник Градског одбора СНСД-а Дервента и шеф Клуба посланика СНСД-а у Народној скупштини Републике Српске.


Кондић Панић: Резолуција о Сребреници је враћање у вријеме конфликта и нетрпељивости

Кондић Панић: Резолуција о Сребреници је враћање у вријеме конфликта и нетрпељивости

Жунић је изразио захвалност људима који су све то почели и посебну захвалност исказао Милораду Симићу који га је усмјеравао и пренио на њега огромно искуство.

Почасни предсједник Градског одбора СНСД-а Дервента честитао је Жунићу, за кога је истакао да је идеалан кандидат за побједу на предстојећим изборима.

"Изњедрили смо значајан кадар у Републици Српској значе. Вјерујем да би многе средине вољеле имати оваквог кандидата, рекао је Симић, који је и градоначелник Дервенте.

Пратите нас и путем Вибера