Градоначелник Зворника

Ивановић: Наша обавеза да се данас сјетимо предака које су животе уградили у темеље Српске

  • Извор: АТВ
  • 09.01.2024. 11:01

Бојан Ивановић, градоначелник Зворника, рекао је поводом Дана Републике Српске да је наша обавеза да се на овај дан сјетимо наших предака који су своје животе и храброст уградили у темеље Републике Српске.

"Поштовани грађани Републике Српске, наша је обавеза посебно на овај дан да се сјетимо наших предака који су своје животе и храброст уградили у темеље Републике Српске. Српска је симбол снаге, поносна и одлучности“, рекао је Ивановић.

Упркос многим притисцима остала је чврста, посвећена слободи и просперитету свих грађана, навео је Ивановић.

„Нека нам девети јануар буде подсјетник да смо сви дио велике породице, породице Републике Српске. Хвала свима који сваки дан раде како би Српска била што јача. Надам се да ће нам ова година бити година великог успјеха“, истакао је Ивановић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм