Kandidat za gradonačelnika

Ivanović: Svi infrastrukturni projekti u Zvorniku biće nastavljeni

  • Извор: АТВ
  • 30.01.2023. 19:19

Pobjednik izbora u Zvorniku izvjesno je Bojan Ivanović. On je i jedini kandidat na ovim izborima ispred SNSD-a, a podržan je i od strane koalicionih partnera DEMOS-a, SP i Ujedinjena Srpske. Opozicija nije ponudila kandidata koji bi petog februara na crtu stao Ivanoviću.

"Izašli smo iz teških izbora u prošloj godini, bili su ogromni troškovi, bila je borba ozbiljna i onda PDP praktično se raspao poslije izbora, ova partija Pokret za pravdu i red barem kada je Zvornik u pitanju ostali su bez, barem kada je Zvornik u pitanju, kompletnog odbora, praktično sve one udarne igle su sada van partije, SDS očigledno sam ne može", kaže Zoran Stevanović, bivši gradonačelnik Zvornika.

Ivanović koji je do sada obavljao funkciju zamjenika gradonačelnika, kaže da mu je namjera da se sve započeto u Zvorniku nastavi, infrastrukturni projekti poboljšaju i radi i dalje u interesu građana. Kampanju nije vodio, a iz budžeta će biti izdvojeno za izbore onoliko koliko Zakon nalaže.

"S obzirom da dolazim sa pozicije zamjenika gradonačelnika, to mi sa jedne strane olakšava situaciju jer sam bio uključen u procese i  mnogo toga poznajem jeste mi problem što dolazim posle gospodina Zorana Stevanovića. Zakon je definisao da se izbori moraju sprovesti bez obzira što je kao ova situacija da ima samo jedan kandidat. Ovo nije prvi put. Samo će se trošiti novac za ono što je zakon definisao da se plate članovi biračkih odbora i sprovođenje postupka izbora", ističe Bojan Ivanović.

Vodovod, izgradnja gradske garaže, proširenje parking prostora, uređenje obaloutvrda prije rijeka Hoče i Drine, uređenje gradske plaže neki su od projekata na kojima će se raditi. Građane pozivaju da u nedjelju izađu na izbore i pokažu podršku Ivanoviću, koji je po riječima bivšeg gradonačelnika najkvalitetni i najozbiljniji kadar za ovu funkciju. 

Тагови:
  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок