Кандидат СДС-а

Ко је Александар Крејић?

  • Извор: АТВ
  • 23.04.2024. 19:22

Кандидат за начелника у општини Челинац је Александар Крејић.

И ништа у овој реченици не би било спорно а ни чудно да ово ни мање ни више није рекао управо Александар Крејић. Зашто је о себи говорио у трећем лицу и збунио све присутне никоме није било јасно. До самог краја у ствари нико није и схватио да је то он па су новинари морали да разјасне. 

"Н: Може само ваше име и презиме? Александар Крејић, већ сам рекао. Н: Нисам разумјела јер вас је доста ту", рекао је Крејић.

Нико није разумио. Па је на крају било оно што је заправо требало бити на почетку. Морало се човјеку рећи како у ствари треба да се представи медијима. 

"Н: Понови још једном. Важи. Моје име је Александар Крејић долазим из мјеста Грабовац општина Челинац, бавим се архитектуром, живим на селу а радим у Бањалуци".

Када је Крејић научио да о себи не може говорити у трећем лицу послао и је  предизборну поруку. Рекло би се и ту поприлично неувјерљиво. 

"Мислим да посједујем све организационе способности и искуство које је потребно да се наша општина Челинац извуче из свих проблема које смо у протеклом периоду имали прилику да слушамо", поручио је Крејић.

Промоција кандидата како су је најавили из СДС-а прошла је рекло би се неславно. Предсједник странке мирно је све посматрао док му се кандидат невјешто представљао. Подршку је СДС у овом случају добио од Народног фронта.  Да ли ће под исти кишобран и у Бањалуци и даље је нејасно. Иако је очигледно да то Тривићка прижељкује у СДС-у и даље не знају гдје ударају ни да ли ће имати свог кандидата или на крају подржати Станивуковића или Тривићку. 

Пратите нас и путем Вибера