Neobična intervencija

Mačka se kotila na grani: Vatrogasci intervenisali

  • Извор: АТВ
  • 11.08.2023. 08:11

Mostarski vatrogasci imali su juče jednu nesvakidašnju, ali svakako jako emotivnu, intervenciju.

Kako su i sami naveli u objavi na svom Fejsbuk profilu, posao vatrogasca je raznolik i susreće se sa puno čudnih, nevjerovatnih intervencija kakva je bila upravo ta juče.

Naime, jedna mačka se, bježeći od pasa, popela na drvo a tu ju je zadesio “porod”.

Kako su naveli u objavi, vatrogasci su začuli jako mjaukanje ispred prostorija Vatrogasne jedinice a kada su izašli ispred vidjeli su mačku koja se koti na jako tankoj grani.

Vatrogasci dodaju da su odmah reagovali te uzeli prekrivač u koji su dočekivali mačiće koji su padala sa grane. Dodaju da su potom uzeli merdevine i na kraju skinuli i mačku.

Svi su mačići preživjeli i odneseni su na sigurno mjesto.

“Svaka čast ekipi (Džokli, Semi, Omeriki, Badžaku i Keni) na jako zanimljivoj, humanoj i na kraju uspješnoj intervenciji”, naveli su u objavi.

Kasnije su u objavi apelovali na udruženja koja se bave zaštitom životinja ako su u mogućnosti da preuzmu mačku i mačiće.

Komentari na društvenim mrežama bili su puni hvale na račun vatrogasaca koji su intervenisali u ovoj, prije svega, neobičnoj lokaciji.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:45 Серија: Ред Рок (12+)

    ''''Ред Рок' је ирска криминалистичка серија у режији Петера МкКена која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Рок у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:15 Ноћни програм

    Ноћни програм