Bijeljina

Mještani Popova poručili Petroviću: Siti smo neispunjenih obećanja

  • Извор: СРНА
  • 28.02.2023. 15:39

Mještani bijeljinskog naselja Popovi poručili su danas gradonačelniku Bijeljine Ljubiši Petroviću da su "siti" njegovih neispunjenih obećanja, naveli su iz Savjeta ove mjesne zajednice.

Iz Savjeta preciziraju da je riječ o projektima asfaltiranja i rekonstrukcije lokalnih puteva, sanacija krova na školi, uređenje groblja, uređenje plaže kod Pavlović mosta, uređenje prvog javnog seoskog kupatila i opremanje Doma kulture.

Petrović je, kako kažu, nezadovoljan napustio sinoć predizbornu tribinu u Popovima nakon što su mu ogorčeni predstavnici Savjeta mjesne zajednice i mještani postavili niz pitanja u vezi sa neispunjenim obećanjima od prošle posjete prije osam mjeseci.

Mještani su Petroviću posebno zamjerili što ih u svojstvu komandanta Štaba za vanredne situacije nije ni posjetio u vrijeme visokih vodostaja u januaru, u kritičnim trenucima za stanovništvo.

"Zato smo ga, na kraju, pitali kako ga nije stid da dođe u selo i traži našu podršku oko opoziva. Rekao je da ga nije stid, a onda, bez ikakvog izvinjenja, napustio skup", rekli su novinarima iz Savjeta mjesne zajednice Popovi.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм