Трговина

Нафташи о негативним ефектима одлуке о радном времену у Бијељини

  • Извор: СРНА
  • 14.01.2024. 14:17

Представници привредних друштава из сектора промета нафтом и нафтним дериватима са подручја Бијељине одржаће сутра састанак на коме ће анализирати негативне ефекте на њихово пословање који су изазвани одлуком о радном времену у граду, најављено је из Подручне привредне коморе Бијељина.

На састанку ће бити анализирани и ефекти иницијатива упућених Градској управи Бијељина, која је прогласила нерадну недјељу, посебно захтјева да се измијене одредбе које се односе на рад бензинских пумпи које забрањују трговину осталим асортиманом, изузимајући гориво. 

Ова иницијатива упућена је испред Групације за промет нафтом и нафтним дериватима Привредне коморе Републике Српске, надовезујући се на претходне двије иницијативе које је Подручна привредна комора Бијељина упутила Градској управи Бијељина. 

Састанак представника привредних друштава из сектора промета нафтом и нафтним дериватима са подручја Бијељине биће одржан у 11.40 часова у просторијама Подручне привредне коморе Бијељина, а изјаве за медије најављене су за 11.30 часова.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок