Bijeljina

Nevrijeme prouzrokovalo probleme na elektro mreži

  • Извор: АТВ
  • 20.07.2023. 09:57

Nezapamćeno olujno nevrijeme koje je sinoć pogodilo Semberiju, Majevicu i Podrinje, prouzrokovalo je ogromne probleme na elektro mreži i dovelo do katastrofalnih posljedica na širem području.

Zbog toga je veliki broj elektroenergetskih objekata u kvaru na svim naponskim nivoima. Radnici "Elektro-Bijeljine“ su tokom cijele noći u maksimalnom broju bili na terenu i otklanjali kvarove gdje je to bilo moguće.

Najkritičnije stanje je na području Bijeljine i opsežne aktivnosti su preduzete i danas, te su u pomoć došli radnici sa područja Zvornika, Vlasenice, Šekovića, Bratunca i drugih terenskih timova, kako bi se stanje što prije normalizovalo.

Višemilionska šteta u Bijeljini nakon strašnog nevremena

Višemilionska šteta u Bijeljini nakon strašnog nevremena

Pojedini dalekovodi i mreža na niskom naponskom nivou su u toliko lošem stanju, da će popravke na njima zahtijevati i višečasovne zastoje u isporuci električne energije.

Prioritet u otklanjanju kvarova biće radovi na čvornim 35 kilovoltnim trafostanicama i dalekovodima, a zatim i na niskonaponskoj mreži.

Zbog toga molimo kupce za strpljenje, jer katastrofa koju je izazvalo olujno nevrijeme, prevazilazi sve okvire realnog funkcionisanja i djelovanja.

Vjetar rušio drveće: Nevrijeme protutnjalo kroz Bijeljinu

Vjetar rušio drveće: Nevrijeme protutnjalo kroz Bijeljinu

Takođe, apelujemo na građane da ne prilaze oštećenim objektima kako ne bi ugrozili svoju bezbjednost.

Radnici „Elektro-Bijeljine“ su spremni da na terenu, uz nadljudske napore, rade na otklanjanju kvarova, te stoga molimo cijenjene kupce da uvaže sve zastoje, jer samo na taj način možemo što bezbolnije prevazići probleme katastrofalnog nevremena.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм