ATV

Policija saopštila

Obustava saobraćaja tokom trke "Beograd-Banjaluka" u Prijedoru

  • Izvor: SRNA
  • 20.04.2023. 09:37

Na području Prijedora, Novog Grada, Kostajnice i Kozarske Dubice u dva naredna dana biće na snazi obustava saobraćaja zbog Međunarodne biciklističke trke "Beograd–Banjaluka 2023", saopšteno je danas iz prijedorske Policijske uprave.

Sutra će sukcesivna obustava saobraćaja biti na snazi od 14.00 do 16.00 časova na dionici magistralnog puta Verići-Prijedor, a u subotu od 11.30 do 14.30 časova na dionici magistralnog puta Novi Grad-Kostajnica-Kozarska Dubica-Draksenić.

Na području Prijedora sutra od 7.00 do 17.00 časova biće potpuno obustavljen saobraćaj u ulicama Akademika Јovana Raškovića, Miloša Obrenovića i Zanatskoj, a privremeno od 14.30 do 17.00 časova u ulicama Akademika Јovana Raškovića, Nikole Pašića, Svetosavska, Uskočka, Miloša Obilića, Žarka Zgonjanina, Vojvode Putnika, preko nadvožnjaka u naselju Pećani do raskrsnice sa magistralnim putem Prijedor-Novi Grad, te dijelom Ulice 29. novembra do kružnog toka.

U subotu će u Novom Gradu biti potpuno obustavljen saobraćaj od 8.00 do 14.00 časova u ulicama Miće Šurlana, Miloša Obilića i Petra Pecije, a od 12.00 časova do prolaska karavana trke u ulicama Miće Šurlana, Miloša Obilića, Kej Vojvode Stepe, Petra Kočića, Karađorđa Petrovića i Njegoševa.

U subotu će u Kozarskoj Dubici biti privremeno obustavljen saobraćaj od 12.00 do 14.00 časova u ulicama Trg narodnih heroja, Svetosavska, Dubičkih boraca, Kneza Mihajla, Mladena Stojanovića i Preobraženjska.

PU Prijedor poziva učesnike u saobraćaju na strpljenje tokom održavanja biciklističke trke i da koriste alternativne pravce kako bi se izbjeglo stvaranje gužvi u saobraćaju.