ТикТок

Огласила се дјевојка коју оптужују да туче мушкарце по Кнежеву

  • Извор: АТВ
  • 07.03.2024. 12:10

Посљедњих неколико седмица друштвеним мрежама шири се наводна преписка у којој се тврди да у Кнежеву једна дјевојка туче мушкарце, те да је невјенчаног супруга хтјела бацити са балкона.

"Појавила се нека жена у Кнежеву 2000. годиште. Туче све редом мушкарце", стоји у објави.

"Тренира карате или џудо, ваљда из Хан Пијеска. Неку вече хтјела невјенчаног супруга бацити са балкона. Дошла полиција, привела њега, јер њу нису смјели", додаје се.

Ова објава привукла је пажњу једне дјевојке која тврди да се ту ради управо о њој, али је оштро одбацила наводе да је невјенчаног супруга покушала да баци са балкона.


Хит објава насмијала Српску: Појавила се нека у Кнежеву туче мушкарце

Хит објава насмијала Српску: Појавила се нека у Кнежеву туче мушкарце

"Та дјевојка која је 2000. годиште из Хан Пијеска и тренирала карате, то сам ја. То је једина истина у цијелој објави. Мислим да сам требала прије да прокоментаришем ову објаву, али ми је чак било смијешно док то није узело маха и отишло предалеко", рекла је она у видеу на ТикТоку, који је убрзо уклоњен са њеног профила.

"Да сам ја покушала некога да бацим са балкона, није истина. Ја то да сам хтјела да урадим ја бих то урадила и то би се тек чуло", додаје ова дјевојка.

Она је потврдила да јесте било свађе са њеним дечком, али не и физичког сукоба.

"Момак је дошао у припитом стању и мало смо се посвађали. Изашао је на балкон, с тим да ја уопште нисам излазила. Ту чак имам полицијске службенике као свједоке, тако да, смијешно јесте, али некад мора постојати граница за неке лажи и глупости", каже она.


У преварама учествовала и трудница, једну особу

У преварама учествовала и трудница, једну особу "завалили" за 40.000 КМ

Истиче да би вољела да се чује са особама које су се дописивали и изнијеле ове тврдње, само како би их упитала како се они осјећају да се о њима ради.

"Чак бих их частила за такве клевете и лажи и глупости. И ето, да обавијестим да више није невјенчани супруг него вјенчани. Да се нешто слично томе десило не би ни дошло до вјенчања", закључила је она.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: