Сутра

Плесни клуб из Гацка организује хуманитарни концерт за дјечака Павла

  • 07.12.2023. 12:38

Плесни клуб Wе Dance Гацко сутра, 8. децембра, организује свој годишњи концерт под називом "Ви денс и пријатељи за Павла".

На концерту ће се приказати рад клуба у протеклој години, а сам концерт је хуманитарног карактера за сакупљање средстава за лијечење суграђанина Павла Миловића.

За лијечење болесног дјечака из Гацка у новембру је организована хуманитарна вожња бициклима под слоганом “Километри за Павла” од гатачког Саборног храма до манастира Тврдош у Требињу, у организацији групе гатачких рекреативаца и у сарадњи са Црвеним крстом Гацко.

Акцију су тада подржали и бициклистички клубови “Херцеговац” из Билеће и “Леотар” и “Вучији зуб” из Требиња. 

Седмогодишњи Павле Миловић из Гацка борбу са болешћу води од првог дана живота.

Павле касни у психомоторичком развоју и у активностима свакодневног живота и потпуно је зависан од помоћи друге особе, а установљене дијагнозе су му церебрална парализа, интрацеребрално крварење, хидроцефалус и епилепсија.

Једну од бројних операција имао је у септембру, а предстоји још једна операција.

Средства су потребна за физикалне терапије, ортопедска помагала, рехабилиацију, терапије у иностранству, лијекове, суплементе, операције и логопедске третмане.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм