Mali jubilej

Pokret za Bijeljinu proslavlja krsnu slavu Sveti Vasilije Ostroški

  • Извор: АТВ
  • 12.05.2023. 19:59

Pokret za Bijeljinu danas proslavlja svoju krsnu slavu Sveti Vasilije Ostroški Čudotvorac. To je jedan mali jubilej - peta slava Pokreta za Bijeljinu, odnosno pet godina od osnivanja Pokreta za Bijeljinu, rekao je predsjednik Milenko Mitrović.

"Do sada smo, nadamo se, opravdali svoje postojanje. Uspjeli smo da kroz lokalnu skupŠtinu i kroz učešče u lokalnoj vlasti pokrenemo mnoge bitne inicijative, da radimo na unapređenju života svih građana Bijeljine, i to je ono što ce biti nas osnovni cilj i naša zvijezda vodilja i u narednom periodu. Mi smo danas pokazali da smo perspektivna politička snaga, to pokazuju i nasi članovi koji su se odazvali proslavljanju naše krsne slave", rekao je Mitrović. 

Mitrović je istakao da je Pokret za Bijeljnu, iako je stranka lokalnog karaktera, pružio pomoć snagama u Republici Srpskoj koje rade u interesu očuvanja Republike Srpske i njenog teritorijalnog integriteta.

"Mi se nadamo da smo sa svojim skromnim doprinosom doprinijeli uslovima za stvaranje boljeg života u Republici Srpskoj. Tako će biti i u narednom periodu. Ono sto je najvažnije, zalagaćemo se da kroz nas rad uradimo mnogo više i mnogo bolje za sve naše građane Bijeljine i Republike Srpske", rekao je Mitović.

On kaže da mu je veoma drago da je rad Pokreta veoma primjećen.

"Mi smo danas dobili čestitke od mnogobrojnih institucija i zvaničnika. Ali, izdvojio bih čestitku od predsjednika Narodne Skupštine Republike Srpske gospodina Nenada Stevandica i čestitku koju smo dobili od predsjednika Republike Srpske gospodina Milorada Dodika, sa željom da u zdravlju i veselju proslavimo i da i dalje radimo u interesu svih građana Bijeljine", istakao je Milenko Mitrović, predsjednik Pokreta za Bijeljinu.

On kaže da su mladi, privrednici i penzioneri pokretačka snaga stranke.

"Imamo veliko uporište i u dijaspori i trudićemo se da u narednom periodu to i proširimo i ostvarimo sto bolje rezultate. Nažalost, to zaista neće biti lako obzirom da vidimo kakva je situacija i u Bijeljini i u Republici Srpskoj. Da su u pitanju i brojne manipulacije, posebno od strane gradonačelnika. Mi poštujemo izbornu volju građana koja je bila na izborima kada je u pitanju opoziv, ali smo sigurni da su građani Bijeljine tu pogriješili jer i nakon opoziva vidimo da gradonačelnik predlaže neka rješenja koja zaista nisu u interesu građana Bijeljine i njenog razvitka. Mi ćemo se truditi da to dokažemo, pokažemo, i da zajedničkim snagama pokrenemo Bijeljinu i krenemo u jednom boljem pravcu", rekao je Mitrović.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм