Све спремно

Приједорчани се припремају за дочек Нове године

  • Извор: АТВ
  • 30.12.2023. 19:34

Нова година посебна је само ако се дочека са драгим људима, причају Приједорчани. Већина њих и старих, али и младих са којима смо разговарали кажу да ће Нову 2024. годину дочекати у кућном амбијенту.

''Вјероватно нека кућна атмосфера''.

'Нека викендица, приватни простор код другарице''

''А код куће ћемо славити са фамилијом и тако'', кажу Приједорчани.

Резервације у угоститељским објектима увелико су у току. Мјеста су скоро попуњена, а како кажу и цијене  приступачне. 

Дочек Нове године биће организован и за најмлађе у граду на Сани. Из Градске управе Приједор потрудиће се да то за малишане буде незабораван дан. 

"Наравно и ове године ће бити организована Дјечија Нова година гдје ће град Приједор подијелити 1000 пакетића. Све то не би било употпуњено без наших аниматора тако да смо за два викенда у оквиру Зимског града организовали Бака Мразицу и Деда Мраза који ће дружити са нашим малишанима", рекла је Данијела Додош, шеф Кабинета градоначелника.

На тргу Мајора Зорана Карлице дочек Нове биће организован уз групу ''Легенде''. Међутим, ове године новина је та да ће бити дочекана без ватромета у поноћ. Средства планирана за ту намјену биће преусмјерена за набавку хранилица за псе и мачке. 

Нова година нови је почетак. Све оно што је било лоше у старој заборавите, а у нову 2024. са драгим људима било да сте кући, у угоститељском објекту, на планини или у другом граду закорачите срећни и испуњени.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: