Sastanku prisustvovao i predsjednik Dodik

Radislav Đurić dolazi na čelo OO SNSD Teslić

  • Извор: АТВ
  • 29.08.2023. 14:18

Na sastanku s rukovodstvom Opštinskog odbora SNSD-a Teslić zaključeno je da se Dalibor Panić povuče sa čela stranke, a da mjesto predsjednika preuzime Radislav Đurić, saopštio je predsjednik stranke Milorad Dodik.

Na sastanku je odlučeno da pozicija generalnog sekretara Vlade Republike Srpske koju obavlja Panić traži maksimalnu posvećenost zbog čega bi trebalo da se povuče sa čela Opštinskog odbora SNSD-a.

"Dao sam podršku da odbornik SNSD-a Radislav Đurić preuzme rukovođenje strankom jer je pokazao spremnost da radi na jačanju stranačke organizacije. Očekujem da Opštinski odbor u što kraćem roku to i sprovede kroz stranačke organe. Na sastanku je definisano da je glavni cilj SNSD-a da u narednom periodu ostvari puno jedinstvo stranke, te da zajedno s koalicionim partnerima ostvarimo pobjedu na lokalnim izborima, posebno za poziciju načelnika. Sadašnji načelnik samo paradira i nije uradio ništa za građane Teslića", poručio je dodik na platformi X.

Sastanku je prisustvovao i v.d. direktora Šumskog gazdinstva "Borja" Goran Jović, a Dodik je zatražio od svih prisutnih da se posvete stabilizaciji tog i drugih javnih preduzeća bitnih za razvoj Teslića.

Пратите нас и путем Вибера

  • 10:00 Васкршња литургија из Храма Христа Спаситеља у Бањалуци

    'Васкршња литургија из Храма Христа Спаситеља у Бањалуци

  • 12:00 Васкршња прича

    '''Васкршња прича

  • 16:00 Васкршња посланица 2024.

    'Васкршња посланица 2024.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.