Теслић

Састанак СНСД и СПС о заједничком дјеловању на локалним изборима

  • Извор: АТВ
  • 03.02.2024. 08:54

Руководство Општинског одбора СНСД Теслић на челу са предсједником Радиславом Ђурићем одржало је вечерас састанак са руководством Општинског одбора СПС-а у Теслићу на челу са предсједником Драгутином Шкребићем.

Договорено је да ће ОО СНСД Теслић и ОО СПС Теслић имати заједничког кандидата за начелника општине Теслић на предстојећим локалним изборима.

ОО СНСД Теслић предложиће коалиционим партнерима свог кандидата за начелника Теслића, а од коалиционих партнера очекује да и они понуде свог кандидата. Детаљном анализом и просјеном понуђених кандидата руководство СНСД-а и СПС-а одабраће заједничког канидата за начелника општине Теслић.

СНСД и СПС очекују да заједнички кандидат буде онај који је најбољи од понуђених кандидата и који ће радити на развоју општине Теслић у сарадњи са институцијама и руководстом Републике Српске.

У плану је да заједничког кандидата СНСД-а и СПС-а подрже и други коалициони партнери. Интензивна сарадња и договор СНСД-а и СПС-а биће настављени свакодневно и у наредном периоду.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: