Osinja kod Dervente

Stogodišnja Ljubica najstariji član Socijalističke partije

  • Извор: АТВ
  • 01.04.2023. 19:52

Baka Ljubica Gavrić proslavila je stoti rođendan. Na proslavi jednog vijeka u Osinji kod Dervente okupili su se porodica, prijatelji, ali i rukovodstvo Socijalističke partije. Baka Ljubica je njihov najstariji član.

"Baš su me obradovali, hvala od zemlje do neba, hvala im", kaže Ljubica Gavrić.

"Kaže, od toga 10 godina duže živim, zato sto sam bila u partiji, uvijek sam se nečemu nadala, radovala, ići ću na sastanak, zvaće me", kaže Milka Durmi, kćerka.

Znala je baka Ljubica i da posavjetuje Petra Đokića. Njene savjete, je priča, zapamtio. Na stoti rođendan stigao je sa poklonima. 

"I neki njeni savjeti koje mi je ranije davala u razgovorima koje smo imali ostali su mi duboko urezani u sjećanje i želio sam da danas ovdje zajedno da sa njom, proslavimo njen stoti rodjendan", kaže predsjednik SP-a Petar Đokić.

"Ja mogu reći da mi je puno srce da mi u Derventi imamo jednu ovakvu vrijednu čestitu ženu", kaže Slaven Gojković, predsjednik GrO SP Derventa.

Baka Ljubica i ovaj put imala je savjet za sve. Kaže, recept za dug život je čuvati zdravlje. Poručuje i da se uvijek sluša ono što drugi pričaju, ali da svaki čovjek radi ono što on misli da je najbolje.

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.