Gradonačelnik Bijeljine

Tema dana: Opoziv Ljubiše Petrovića

 • Izvor: ATV
 • 17.03.2023.20:43

Nedjelja je "Dan D" za gradonačelnika Bijeljine. Tada će se glasati o opozivu Ljubiše Petrovića.

Mnogo je nezadovoljnih radom Ljubiše Petrovića i odavno to govore i po seoskim, i po gradskim mjesnim zajednicama.

Gradska uprava Bijeljina ne odriče se naplate takse što je trebalo da učini u korist građana koji žele da legalizuju objekte, kažu to u MZ Janja.

Mještani su nezadovoljni zbog toga i tvrde da gradonačelnik Ljubiša Petrović opstruiše sprovođenje Zakona o legalizaciji jer je u Bijeljini zadržao plaćanje gradskih taksi, dok su drugi gradovi i opštine obezbijedili da legalizacija bude besplatna.

Šta mu još zamjeraju sugrađani, šta kažu političari, a šta analitičari o njegovom dosadašnjem radu, više u Temi dana:

 • 20:00 Imate riječ sa Milijanom Kos

  Novi format. Dobro poznato lice. Oči u oči. 'Imate riječ' sa Milijanom Kos srijedom u 20 časova.

 • 21:00 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:50 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 22:35 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:45 Serija: Red Rok

  Red Rock' je irska kriminalistička serija u režiji Petera McKenna koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

 • 23:15 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.